Home » » [Ngakak] Let It Go Versi Jawa dan Sunda

[Ngakak] Let It Go Versi Jawa dan Sunda

Spoiler for Prakata
Sebagian mungkin pada tahu dong, film yang sedang booming baru2 ini, frozen!


Nah berikut lagu soundtracknya :
Quote:


Quote: Apa jadinya kalo lagu berikut diatas dijadikan versi jawa, cekibrott!!
ENG ING ENGGGGG

Quote:



Spoiler for Teks
Let it Go (Frozen) versi Jowo
Feel free to use the translation and make your own cover

---------------------------------------------------------------------------------
UCULNO! (LET IT GO â€" Jowo Version)
Translation by Jen & Emanon
Cover by Jen

Salju numpuk nang pucuk gunung
Jejak ilang bekas’e
Keraton ing pamencilan, banjur aku ratune
Angin kenceng mubeng-mubeng nang atiku
Ra iso nahan; aku wis njajal

Ojo nganti, podo ngerti
dhelik’ono rahasiamu iki
tutup’ono, tur saiki….
Wis do ngerti

Uculno, uculno
Wis ra kuat koyo ngono
Uculno, uculno
Mbalik’o banjur lungo

Ra urus, karo cangkemmu
Nek udan yo ben
Aku ora bakalan kademen

Soko kene kabeh ketok
cilik menthik-menthik
Saiki aku wis ra jirih,
Ora perlu ndhelik

Delok’o sing aku iso
Kanggo nembus batas iku
Salah, bener, sakarepku
ASUUUUU~

Uculno, uculno
Mabur mlayu liwat ondho
Uculno, uculno
Wis ora nelongso
Nang kene,
Adoh saka kowe
Udan’o sing gede

Tenagaku dadi siji karo bumi
Sukmaku anyep njendhel koyo salju sing kandhel
Pamikiran mbeku koyo banyu kolkas
Aku wegah mulih, sing wis mbok yo uwis

Uculno, uculno
Ben aku nakluk’ke donya
Uculno, uculno
Cah apik wis musna
Nang kene,
madhep srengenge
Udan’o sing gede
Aku ora bakalan kadhemen!


Quote:Quote:Original Posted By andsyjie â–º


muhun, sami abi ge

tapi ada yg versi sunda, ktanya dibawakan 5 Romeo...judulnya ANTEUPKEN

iseng cari di google nemu audio yg bhs sunda
kalo yang ini ane gak ngerti... monggo yang ngerti sunda enjoy haha
ane munculin
Quote:


Quote:
[/CENTER]

Sumber :http://www.kaskus.co.id/thread/5411662114088dd5648b4571

TryOut AAMAI

Popular Posts

Solusi WC Mampet Degra Simba

Arsip Kaskus HT

 
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
close(x)